Om afgiften.dk

Om Afgiften.dk

Har du fundet din absolut drømmebil? Ønsker du at vide, hvad den koster i registreringsafgift, før du beslutter dig for, om du skal købe den? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Afgiften.dk har vi nemlig specialiseret os i netop at beregne den danske registreringsafgift på forskellige typer af køretøjer. Vi har udviklet vores helt egne systemer til netop dette, og de er state of the art på området. Og for dig betyder det, at du kan være helt sikker på, at du hverken kommer til at betale for meget eller for lidt i registreringsafgift, hvis du vælger at lade os lave en forhåndsvurdering for dig.

Patrick Gammeltoft

Patrick Gammeltoft

Adm. Direktør
Rasmus Bielefeldt

Rasmus Bielefeldt

SENIOR VÆRDIFASTSÆTTER

værdifastsættelse og afgiftsberegning

Der kan være utroligt mange uforudsete udgifter forbundet ved køb af ny bil. Og uforudsete udgifter kan vi nok alle blive enige om er noget, vi allerhelst vil undgå. Har du fundet din drømmebil? Måske har du fundet den i Tyskland? Så står vi klar til at hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan komme ud og køre på de danske landeveje – og helt uden problemer! Vi anvender afgiftsberegning og værdifastsættelse til at hjælpe dig og din nye bil gennem indregistreringsprocessen. Der er for eksempel mange forskellige faktorer, der spiller ind på værdifastsættelsen af netop din nye bil. Det er bl.a. faktorer, der ofte kan være svære at gennemskue. Og får du ikke beregnet den korrekte værdi af din nye bil, har du rigtig dårlige odds for at få beregnet den korrekte registreringsafgift. Med andre ord, er der mange gode grunde til at få professionel hjælp, når det kommer til værdifastsættelse og afgiftsberegning – og hos Afgiften.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med netop dette! Vi ønsker udelukkende at gøre din økonomi i forbindelse med import af en ny bil gennemskuelig.

Hvordan fastslår Afgiften.dk værdien på min nye bil?

For at kunne vurdere din bils værdi, skal vi have følgende dokumenter: toldsynsrapport, synsrapport, COC-dokument, registreringsattest og andre relevante dokumenter eller billeder, som har betydning for at kunne bestemme den helt korrekte afgifts vurdering. Værdifastsættelsen skal nemlig anmeldes til Dansk Motor Register, før du kan få dine nummerplader og komme ud at køre på de danske veje. Du kan nemlig slet ikke komme ud og køre på vejen her i Danmark, før du har fået fastslået værdien af din bil samt, før du har betalt registreringsafgiften. Vi beregner blandt andet din bils værdi ud fra dens alder, km-stand samt dens ekstraudstyr.

Få Afgiften.dk til at hjælpe dig med registreringen af din nye bil

Hos Afgiften.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at registrere din nye bil, så du helt problemfrit kommer ud og køre på de danske veje. Vi er specialister på området, og tør derfor også godt garantere, at vores forhåndsvurdering af din bil bliver foretaget med en meget lille fejlmargin. Så giv os et kald allerede i dag, og få en uforpligtende samtal om netop din nye bil!

Oplev fantastisk service hos Afgiften.dk

Her hos Afgiften.dk ønsker vi kun at give dig den bedst mulige oplevelse. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være sikker på at få udregnet den rigtige registreringsafgift for dit nye køretøj. Du skal altid være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, men også blot, hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Kontakt os via. vores kontaktformular her på hjemmesiden. Du kan også vælge at skrive en mail til os på info@afgiften.dk – vi tager imod alle henvendelser med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!